Getuigenissen van patiënten

Onze grootste prestaties zijn te herkennen aan de vele brieven en foto's die we ontvangen van onze patiënten die we hebben geholpen om onvruchtbaarheid te overwinnen en een gezonde baby te baren. Deze doordachte opmerkingen en verhalen zijn slechts enkele van de berichten die we regelmatig ontvangen. We hopen dat je deze net zo inspirerend en hartverwarmend vindt als wij!

Groeten aan mijn geweldige team in Medfem Clinic, ik heb gisteren mijn zwangerschapsbloedtest gedaan en deze kwam positief uit. Mijn man en ik willen jullie heel erg bedanken. Moge God jullie zegenen - jullie allemaal.

Cleo en haar man.

Een gezegende dag voor u Dr. Van Schouberg

Tariro en ik wilden jullie de foto's van onze baby's sturen. Ze werden geboren op 7.1.21 om 1:38 uur en 1:40 uur na 37 weken en 4 dagen zwangerschap. . We hebben ze Idris Nathanial genoemd voor onze jongen, die 2.38 kg en 51 cm was, en Eden Elizabeth voor ons meisje, die 2.45 kg en 47 cm was. Ze zijn allebei gezond en sterk, geen enkele complicatie. Tariro doet het geweldig. De C-sectie ging goed en ze herstelt goed.

We wilden u allebei heel erg bedanken, dokter voor uw hulp. Vanaf het allereerste begin, de chirurgische ingreep van Tariro in 2019 tot onze bezoeken bij u, was u zo aardig en attent voor ons. Opgesloten worden in SA was een van de moeilijkste tijden in ons leven, en de onzekerheid tijdens de zwangerschap was eng. Toch was een vast onderdeel van ons verblijf in SA een ontmoeting met u voor haar controles, zelfs als dat niet nodig was. En door de genade van God en door uw handen hebben we onze tweelingwonderen.

We wilden ook het personeel en Medfem bedanken. Zonder aarzelen was elke persoon in de kliniek meer dan behulpzaam. Het hele team was altijd een plezier. Zoals beloofd heb ik enkele foto's van de tweeling bijgevoegd, samen met foto's van bisschop Tudor met zijn kleinkinderen. Mijn beide ouders zijn ook hun oprechte dankbaarheid jegens jou en het Medfem-team.

Nogmaals bedankt en God zegene u meneer, en Tariro en ik bidden dat we u weer mogen ontmoeten met onze baby's en het persoonlijk mogen zeggen.

Dreen

Geachte Medfem
Ik wil elke arts, verpleegkundige, receptioniste en financieel team bedanken die ons tijdens onze 2-jarige reis hebben geholpen. Niemand maakt zich ooit zorgen over onvruchtbaarheid (vooral niet op 29-jarige leeftijd), ik ben zo dankbaar dat er een plek is die bereid is om iedereen te verzorgen en te helpen door de onuitgesproken problemen van onvruchtbaarheid.
Heel erg bedankt Dr. Van Schouwenburg voor uw aanwezigheid bij elke stap. Je was aardig, eerlijk en legde alles tot in detail uit, wat ik nodig had. Je stond altijd aan onze kant.
Zoek foto's van onze zoon Oliver. Geboren op 31 augustus 2020. De ene foto komt uit het ziekenhuis en de andere is nu 4 maanden oud.
Met vriendelijke groet
Laura en Kieran (2020)

Goedenavond, ik ben patiënt 60601 van dr. Van Schouwenburg. Ik ben op dinsdag 13 oktober bevallen om precies 37 weken en 5 dagen. Het kind is vrouwelijk en woog 2,490 kilo, hij is in goede gezondheid. u vindt bijgevoegde foto's van het kind terwijl ik wacht tot ik u foto's stuur. Bedankt dat je van mij een moeder hebt gemaakt, God zegene je. Josephe (2020)

Beste Dr. Van Schouwenburg, Ik realiseer me dat ik u na mijn vorige e-mail nooit een update heb gegeven. Op 28 januari na 38 weken en 5 dagen ben ik bevallen van een zeer gezonde tweeling. Ze zijn al bijna 9 maanden oud en ik voel me nu beroofd van de tijd. Mila en Owen zijn de liefste kleine zielen die zoveel van elkaar houden! We zullen u en het Medfem-team voor altijd dankbaar zijn voor het maken van een gezin van 4 (plus een paar pelsbaby's). Leola

Onze grootste prestaties zijn te herkennen aan de vele brieven en foto's die we ontvangen van onze patiënten die we hebben geholpen om onvruchtbaarheid te overwinnen en een gezonde baby te baren. De doordachte opmerkingen hieronder zijn slechts enkele van de berichten die we regelmatig ontvangen.

Miracle Baby: Karli - Onze gelukzaligheid beleven!

Na 3 jaar worstelen om zwanger te worden, ontmoetten mijn man en ik dr. Van Schouwenburg die nog eens 2 jaar de emotionele reis met ons liep, die uiteindelijk leidde tot IVF. Vandaag respecteer en eer ik echt elk lid van het superprofessionele team van Medfem Clinic dat zo'n belangrijke rol heeft gespeeld bij het tot een zalige realiteit maken van onze droom. Ons lieve dochtertje is geboren op 17 februari 2015. Vanaf de administratie tot en met de verpleegsters, embryologen en dr. Van Schouwenburg zijn we je altijd dankbaar voor je begeleiding en steun. Zoveel mededogen, liefde en zorg vind je zelden ergens anders. Bedankt voor zoveel kostbare momenten, dat we ons lieve babymeisje kunnen vasthouden en koesteren. Elsabé (2015)

Little Girl Peverett - Medfem Baby Emily - Nu 2 jaar oud.
Gelukkig Pasen! Na 10 zeer lange jaren en 9 vruchtbaarheidsbehandelingen later maakte onze dierbare kleine prinses ons leven af. Een echt antwoord op gebed en zo'n zegen voor ons. Houd van haar tot de maan en terug! Robyn (2015)

Baby's Nel - We kochten dat Zambuk-shirt na onze eerste afspraak met Dr Rod in Medfem. Papa heeft altijd zambuk en dat vonden we gepast. We moesten door hoepels springen en vertrouwen houden als de weg donker leek. We hoopten alleen op één wonder. Eentje om dat shirt te dragen. We hadden nooit een zegening van een tweeling gedacht !!! We behielden het geloof en stonden op nadat we waren neergeslagen. En uiteindelijk kregen onze gebeden verhoord. Dubbele!! Blijf geloven en geef de hoop nooit op. Dromen worden werkelijkheid!! Dr. Rod had een hand bij het samenbrengen van 8 kinderen in ons gezin !! Ik kan hem niet hoog genoeg aanbevelen. Bedankt voor wat je doet !!! Cathy (2015)

Baby Geldenhuys - Mijn ervaring bij Medfem Fertility Clinic was om voor te sterven. Elk van de medewerkers is zo aardig en de doktoren en verpleegsters zijn zo behulpzaam. Ik zal iedereen vertellen Medfem bij te wonen omdat ze tops zijn. Ze zijn de beste kliniek die ik ooit heb gezien en bezocht. Ga zo door Medfem Fertility Clinic. Natasha (2015)

Daly Boys - Waar zijn kleine jongens van gemaakt? Knuffels, glimlachen, kussen, lachen, zoetheid en liefde. We zijn echt gezegend met deze dierbare jongens in ons leven. Ze hebben zoveel strijd en leven in zich. Te denken dat ze slechts 1.2 kg, 1.5 kg en 2.4 kg waren en toch hebben we de beproevingen op de IC overleefd. Zonder Dr. Rodrigues was dit niet mogelijk geweest en bij de gratie van God hebben we nu 3 kleine karakters in huis. Dankzij Medfem Fertility Clinic en al het personeel, met name dr. R, verpleegster Cathy en Hanli, zou dit niet mogelijk zijn geweest. Mogen alle anderen die proberen zwanger te worden gezegend zijn en genieten van uw tijd bij de Medfem-familie !!! Kirstin (2105)

Baby Poole - Mijn dierbare Brogan en het licht van mijn leven werd geboren op 12 november 2013. Mijn reis als alleenstaande moeder werd mogelijk gemaakt door Dr. van Rensburg en het geweldig zorgzame personeel van Medfem Clinic. Ik ben zo gezegend en dankbaar dat ik het geluk heb mezelf een moeder te noemen. Melissa (2015)

Mason-tweeling - Na jaren van proberen en miskramen waren we gezegend dat we zwanger werden van een tweeling. Helaas overleed onze dochter Sadie een dag na de geboorte als gevolg van genetische problemen (mijn man en ik kozen er destijds voor om geen genetische tests te doen). Onze zoon Aaron is nu 16 maanden oud en een absoluut genot in ons leven. Ik ben dr. Rodrigues en het team zo dankbaar dat ze onze droom om ouders te worden werkelijkheid hebben gemaakt! Ook zo dankbaar voor de tijd die ik met Sadie had, hoewel kort, ze heeft het lang genoeg overleefd om haar broer veilig op deze wereld te brengen. Met dank. Romy (2105)

Baby Pires - Dit is onze Medfem-engel! Dr Rodrigues & Mandy die ons 4 jaar lang hebben geholpen… Tot ze kwam. Lerika (2015)

Baby Nicholls - We wilden voor de langste tijd meer dan wat dan ook een eigen wonder, maar dachten dat het absoluut onmogelijk was ... toen gingen we naar Dr. Van Schouwenburg en het medfem-team en zij veranderden ons leven voor altijd! Na een soms emotioneel uitputtende reis die de meeste mensen niet zullen begrijpen, ups en downs en wat voor altijd leek ... we zijn nu 6 maanden zwanger en eeuwig dankbaar voor dr. Van Schouwenburg en het team voor ons kleine wonder! Dankjewel uit de grond van ons hart voor het realiseren van onze droom xxx Taryn (2015)

Baby Kearney - Hier is een foton van mijn Medfem-baby…. arriveren over een paar korte weken! Ik kan niet wachten om hem voor de eerste keer vast te houden en hem helemaal in te ademen. Mijn ervaring bij Medfem is er een die zo ontspannen is, en ik geloof echt dat dat een grote rol te spelen had in mijn zoontje dat in mei naar ons toe kwam x Kate (2015)

Baby Kelleher Smith - Onze dierbare kleine paasmuis die op Paaszondagochtend leert lopen. We zullen het hele team van de Medfem Fertility Clinic altijd dankbaar zijn voor hun steun en hulp, in het bijzonder Dr. Rodrigues, Sisters Heather, Hanlie en Krina en Mandy. Zonder jou was onze droom om ouders te worden nooit gerealiseerd. Angela (2015)

Baby Muller - Ik wilde ook gewoon een foto van onze dierbare kleine jongen met je delen. Bedankt dr Van Rensburg en personeel! Hij is gezond, gelukkig en PEFECT in de ogen van zijn mama en papa! Anna-Rentia (2015)

Babies Kruger - Ons 2 engeltjies is vandag 4 maande oud !! Mieke en Zoe kruger. Dankie Dr van Schouenburg vir ons grootste zegen! Marchia (2015)

Baby Couve De Freitas - Dank u Dr. Rodrigues en Medfem, voor mijn prachtige IVF-baby… .. Op geen enkele manier een "" synthetisch kind "Genevieve (2015)

Baby Theron - Mijn dierbare kleine taart werd 1 op 12/02/2015. Deze foto is genomen op haar feestje. Elke dag ben ik dankbaar voor mijn kleine meid, ze is in elk opzicht een zegen.
Dr Clark en het personeel van Medfem Clinic waren professioneel, medelevend en zorgzaam. Mijn dank is eeuwig. De grootste zegen voor mij in het leven is om mama te zijn - en jij gaf me dat cadeau. Ik word nog steeds emotioneel als ik denk aan de reis die we hebben gemaakt en het geschenk dat je hebt gegeven. Ik zeg dat mijn wondermeisje handgemaakt was in SA. Fran (2015)

Babies Marks - Mijn drie Medfem Miracle-baby's. Dr. Rodrigues hielp ons iets te geven dat niet te koop is. Tussen hem en de Big Guy boven .. oh ja en tussendoor veel tranen en gebeden werden we gezegend. Celeste Caroline (2015)

Baby Burger - Dit is ons prachtige wonder Paisley! We waren 2 jaar bij Medfem, Dr. Van Schouwenburg voordat ze een hartslag was! Ze is nu 14 maanden en een absolute zegen! Joan (2015)

Baby Apker - Bedankt aan Dr Rodrigues en alle andere Dr's en personeel. Uw professionaliteit, medeleven, vriendelijkheid en expertise maakten een moeilijke reis draaglijk. Mark en ik zijn voor altijd dankbaar voor de rol die je speelde. Riley is ons perfecte kleine wonder. Het zijn de beste 7 maanden van ons leven geweest. Je bent ons allemaal tot zegen. Bedankt voor al het harde werk en voor het doen wat je doet. Jij rockt!!!! Karen (2015)

Baby's Jambaya - Dit zijn onze twee Medfem-wonderen, nu zes en vier. Bedankt dokter Rodrigues, Mandy en het hele Medfem-team. Mapipi (2015)

Baby Groenewald - Dr Rod en het Medfem-team - na een 4 jaar durende reis van hartzeer en eindeloze hoop, waren we gezegend om onze mooie zoon Joshua in de wereld te verwelkomen. 15 maanden nu en zo'n geweldige kleine man! Bedankt voor je hulp om daar te komen! Margeaux (2015)

Rosen-Gouws tweelingjongens - Onze reis om zwanger te worden was nogal traumatisch, niet vanwege vruchtbaarheidsproblemen, maar eerder vanwege de harteloze houding van sommige artsen tegenover ons als een stel van hetzelfde geslacht dat probeert zwanger te worden. Niet alleen zijn de artsen van Medfem Fertility Clinic toonaangevende experts in hun vakgebied, maar ze accepteren ook en hebben medelijden met iedereen die een gezin wil stichten. Onze allereerste IVF werkte en we hebben deze twee prachtige kinderen om ervoor te laten zien. Ik zal nooit mijn dankbaarheid kunnen uiten jegens het personeel van Medfem dat ons consequent met respect en waardigheid behandelde en ons hielp ons gezin te voltooien. Beth (2015)

Mooie Richards-meiden - Onze Medfem Babies smile-emoticon Tailei is nu vier en Keatynn is bijna twee. We konden Dr. Rodrigues en de rest van het Medfem-team nooit genoeg bedanken voor het troosten, ondersteunen en begeleiden van onze vruchtbaarheidsreis! Als ik terugkijk op onze tijd doorgebracht bij Medfem, is het altijd met een gelukkig en tevreden hart. DANK JE. Jenna (2015)

Baby Van Der Westhuizen - We worstelden 3 jaar met verschillende gynea's en werden zwanger maar verloren de baby. Toen gingen we naar dr. Van schouwenburg en in 3 maanden tijd waren we zwanger van een gezond meisje dat nu vier jaar oud is. Heel erg bedankt dr van schouwenburg, we kunnen ons leven niet voorstellen zonder Jenica! Diana (2015)

Cleeve-Edwards Babies - De Cleeve-Edwards-clan wenst jullie een vrolijk Pasen! Dr. van Schouwenburg samen met het lab en vooral Natalie, die mij zeer dierbaar was, zegende ons met onze engelen. Kate en Seth zijn nu 15 maanden oud en Ethan is 7 en een half. Anderhalve reis. 12 jaar. Veel tranen. Veel hartzeer. Maar alles is alles waard met de vreugde die deze kleine mensen in ons leven brengen. Kirsten (2015)

Baby Parkin - Medfem Clinic en Dr Rodriguez, bedankt voor mijn engel! Hij is nu 3 jaar oud. Michelle (2015)

Baby Blank - GEWELDIG! 16 baby's en een daarvan was van ons! Bedankt Medfem Fertility Clinic. Van het allerbeste niveau. - Dageraad (000)

Baby Davis - Bedankt Medfem Fertility Clinic - Dr. Rodrrigues om in mij te geloven en ervoor te zorgen dat baby Emily werkelijkheid werd na een zeer lange emotionele reis! U heeft mij van twijfel bevrijd en mijn man en mij gezegend met de meest ongelooflijke gave! We zijn Emily Jane Davis eeuwig dankbaar. Caroline (2015)

Baby Shah. Bedankt Dr. Rod en het geweldige team van Medfem voor het zeer kostbare geschenk van ouderschap. Hier is een foto van ons extreem actieve meisje Nala. Rakhee (2015)

Baby Fölscher - Ons kleine wonder Ethan Craig Fölscher geboren 03/02/2015 door de hulp van Medfem Fertility clinic. Uitstekend team en een speciale dank aan Dr. van Schouwenburg. Linda (2015)

Baby Kopung Mkhwanazi - Bedankt Medfem voor het realiseren van mijn droom, na 7 jaar worstelen en complicaties kreeg ik eindelijk een wonderbaby. Mijn wonderbaby van 27 weken is net 1 jaar oud geworden en is heel gezond. Dr. Clark en het personeel moge God u zegenen. Palesa (2015)

Baby Du Preez - Toen mijn man en ik vochten om zwanger te worden, gingen we naar Dr. Rodriguez. We werden alleen zwanger om erachter te komen dat we een tweeling verwachtten. Het was de gelukkigste dag van ons leven. We hebben helaas een van de baby's verloren, maar gelukkig was degene die overbleef gezond. Hij is nu 14 maanden oud. Het is de beste reis van ons leven geweest en we zijn allemaal dank verschuldigd aan Dr. Rodriguez. Mandy (2015)

Baby North - Dr. Van Rensburg beloofde dat we zwanger zouden zijn op mijn 35ste verjaardag. Trouw aan zijn woord was mijn verjaardagscadeau Edith, onze geweldige dochter die vorig jaar op Valentijnsdag werd geboren. We vochten tegen de kansen dat mijn man problemen had, net als ik. Med Fem werkte hard om onze problemen op te lossen en dus vielen we af, aten we goed en slikten we de medicijnen! Ik zeg graag dat we geluk hebben, maar het was geen geluk, het was vaardigheid, ervaring en een goede wind ... Hannah (2015)

Baby van der Hijden - Bedankt Dr. Clark voor mijn dierbare babymeisje. Je bent een geweldige dokter en een geweldig persoon. Mandy (2015)

DANK AAN DR RODRIGUES MIJN DOCHTER DRAAIT 23 DIT JAAR XXXXXXX Charlotte (2015)

Kleine Pierrard-Gibson - Bedankt Dr. van Schouwenburg en verpleegster Heather voor onze energieke kleine bundel van vreugde Ashlyn Gibson die werd geboren op 2 maart 2010… dit zou nooit mogelijk zijn geweest zonder jou xxx Lizbeth (2015)

Baby Kauffmann - Vrolijk Pasen Medfem. Dit is Hans Victor Kauffmann; wordt twee in juni. Toen al onze dromen verbrijzeld waren, was Dr. Van Schouwenburg daar om hoop te geven. Ik geloof dat Medfem zo succesvol is omdat mensen die daar werken genieten van hun baan en patiënten helpen, niet alleen om geld te verdienen, maar omdat ze er nog steeds om geven.
Ik ben dol op het personeel van het Medfem-dagkliniekziekenhuis. Beverly and Rosemary tovert altijd een glimlach op je gezicht. Dr. Van Schouwenburg leerde mij al mijn energie te focussen op het positieve en op wat ik echt wil. Ik wilde genezen en ik wilde echt een broer of zus voor mijn dochter. Mijn hele familie en ik zijn zo dankbaar! MadCie (2015)

Baby Stromsoe - Ik zou Medfem nooit in een miljoen levens genoeg kunnen bedanken, vooral dr van Rensburg. Mijn tweeling is nu 4 jaar oud en mijn baby is 1. Het was een lange en moeilijke reis, maar elke stap waard. Bronwyn (2015)

Baby Kritzinger - Na 5 jaar van mislukte vruchtbaarheidsbehandeling en miljoenen tranen vergoten we, met de hulp van Dr. Rodrigues van Medfem, werden we gezegend met onze kleine engel! Mianke is nu 15 maanden oud en een zonnestraal in ons leven. Odette (2015)

Baby Muller - Voor altijd dankbaar! Uw personeel is geweldig! Onze prachtige kleine jongen is net 2 geworden in maart. Hij is onze kleine wonderbaby en de liefde van ons leven. Ik kan me het leven zonder hem niet voorstellen. Anna-Rentia (2015)

Nel Twins - We waren gezegend met deze twee wonderen na 4 jaar proberen zwanger te worden. Dr. Rodrigues was onze ridder in glanzend pantser. Toen ik alle hoop had verloren, hield hij me gefocust en positief, wat me op de been hield. Toen ik er zeker van was dat zwangerschap een onmogelijke droom was, verzekerde hij me dat het zou gebeuren. En hij had gelijk. Dankzij Medfem werd ik in juli 2012 gezegend met mijn tweeling. Ze hebben mijn leven compleet gemaakt. En de moeite waard om te leven. En ik bedank Medfem en Dr Rod dat ze ons daar hebben gebracht !!! Ik ben voor altijd dankbaar xxx
Cathy (2015)

Baby Apker - Onze mooie Riley werd er in maart een. Er zijn niet genoeg woorden om onze dankbaarheid en dankbaarheid aan Medfem en Dr. Rodrigues te beschrijven voor de geweldige rol die ze speelden bij het waarmaken van onze droom. Een droom die we elke dag beleven. Een droom van je leven. Riley is onze kostbaarste zegen. Ik kan me geen leven zonder haar voorstellen. Medfem, je bent geweldig. Je verandert levens. Bedankt voor het diepste deel van mijn hart voor alles wat je doet, het harde werk en de toewijding. Karen (2015)

Baby de Villiers - Vier jaar geleden heb ik een niertransplantatie ondergaan, en de kans dat ik ooit mijn eigen baby zou krijgen, was nihil. Tijdens een van mijn controles bij mijn nefroloog spraken we over dat ik een baby kreeg. Mijn professor verwees me toen naar (zoals hij zei) "de beste dokter die ik ken - hij is een absoluut genie". Dus leerden we Dr. Rodrigues en zijn geweldige team bij Medfem kennen. Na een lang proces van het vinden van een surrogaat en het doornemen van alle juridische kwesties. Dr. Rodrigues en zijn team deden hun magie en ons kleine "GROTE" wonder was geboren. Meyer werd geboren op 33 weken en stopte normaal met groeien na 25 weken. Met slechts 1.1 kg had hij niet eens zuurstof of machines nodig, en was alleen op de IC om wat gewicht op te halen. Onze kleine jager is vandaag 6 maanden en weegt maar liefst 6.5 kg. Daarom zal ik Medfem en de zorgzame, behulpzame en geweldige mensen die daar werken voor altijd dankbaar zijn. Karen (2015)

Baby Hoffman - Bedankt aan iedereen bij Medfem ... We zullen onze dankbaarheid nooit echt kunnen uiten !!! Emily Scarlett Hoffman wordt deze zaterdag 9 maanden en de reis tot nu toe was geweldig - we kijken uit naar een leven lang! Nogmaals bedankt xx Kelly Mare'e (2015)

Dank u Dr. Clark en het personeel van Medferm voor het helpen van ons ouders te worden. Vandaag is ons kleine meisje 4 weken oud. God zegene jullie allemaal. We zullen voor altijd dankbaar zijn. Vhulenda (2015)

Medfem zegende ons met 3 prachtige kinderen. Een zoon van 7 en 1 jaar oude tweeling. Dr Van Schouwenburg en Natalie voor altijd dankbaar. Kirsten (2015)

Er zijn geen woorden om de dankbaarheid te beschrijven die we hebben voor de artsen, technici en liefdevol personeel bij Medfem. Na meer dan 2 jaar moeite te hebben gehad om zwanger te worden, werden we doorverwezen naar Dr. Van Rensburg en begonnen we een geheel nieuwe reis met hem. Een jaar later, en 2 operaties in - begonnen we met IVF. Tegen die tijd, hoewel we ons best deden om positief te zijn, zag het er somber uit en was de weg al zo lang bergopwaarts. MAAR - de eieren waren goed, en we hebben er 2 teruggeplaatst. Een van de kleine jongens heeft het gehaald en we zijn nu 13 weken! Een baby krijgen is inderdaad een wonder, en jullie zijn instrumenten geweest in ons kleine wonder, dankjewel uit de grond van ons hart !! We houden je op de hoogte als we gaan! Jen (2015)

Nog steeds elke dag verbaasd over onze wonderen, mijn oudste is nu 7 en dus heel erg dankbaar xx Tania (2015)

Ik ging naar Dr. Clark nadat ik moeite had gehad om zwanger te worden. Hij voerde een kleine operatie uit en 3 maanden later verwachtte ik !! Ze is bijna 10 maanden oud en ik loop nog steeds op een wolk !! Lizelle (2015)

Ik geloof dat voor mensen die lijden aan onvruchtbaarheid en andere problemen, de zorg en aandacht die ze krijgen in deze kliniek geweldig is. Ik was 3 jaar geleden gezegend met mijn zoontje en ben daar nog steeds onder behandeling en ik ga daar nooit minder dan verzorgd weg. Een geweldig team! Christine Melanie Girvin (2015)

Ons het in 2011 deel geword van die medfem familie, onseker en bang was ons eerste dag. Vinnig was ons omringd door vriendelike gesigte en Dr. van Schouwenburg met baie hoop !!!!! Vir die eerste keer het ons gevoel dis waar ons hoort, om omringd te wees met uitsekende personeel en Dr. van Schouwenburg wat in soveel passie leef om, om te gee, te ondersteun en te verstaan ​​waarde ons gaan !!! Met oneindige groot vreugde !!!!! is ons baba dogtertjie in 2013 gebore !!! Met soveel dankbaarheid, weet ons alles was die moeite werd !!! N groot dankie aan Dr. van Schouwenburg, Sr. Hanlie en Sr. Cornie om altyd daar te wees, met ondersteuning en liefde !! N groot dankie ook aan al Medfem se uitsetekende teater tot labratoruim personeel !! Mag dit wat julle doen n groot vreugde wees !!! Rudolf en Zeltha (2015)

Medfem bracht onze wonderbaby tot leven. Een droom die uitkomt. Onze reis werd bij elke stap ondersteund door liefdevol, zorgzaam personeel.
Anoniem (2014)

Dr. Clark en het hele Medfem-team zijn fantastisch. Alle betrokkenen zijn zachtaardig, ondersteunend en bieden persoonlijke zorg. Ik zou Medfem zeker aanbevelen.
Andy (2014)

Met oprechte dank aan Dr. Rodrigues, Sr Heather en Sr Krina, Mandy en alle andere medewerkers die hebben bijgedragen aan de oprichting van ons kleine wonderbabymeisje. Van de receptionisten tot de achterkamers, iedereen was zo knap en zeer behulpzaam in elk aspect van onze procedures. Iedereen deed zijn best om van een moeilijke onvruchtbaarheidsreis een comfortabelere ervaring te maken. Ons kleine meisje is het kostbaarste geschenk dat we ooit kunnen krijgen. We zijn je eeuwig dankbaar.
Angela (2014)

Het was de meest verbazingwekkende ervaring in de moeilijkste tijden. Het hele IVF-proces was tegelijkertijd zo professioneel en persoonlijk. Dr. Clark was echt zorgzaam, ondersteunend en geduldig. Hij reageerde altijd op e-mails en telefoontjes. Het personeel in de kliniek was geweldig. Men voelde zich nooit als een ander patiëntnummer. Mijn leven is veranderd met jouw hulp en ik verwelkomde de geboorte van mijn mooie baby meisje dit jaar.
Connie (2014)

Mijn ervaring met Medfem was geweldig van begin tot einde. Dr. Clark is zo'n ongelooflijk geweldige dokter en man. Hij veranderde ons leven voor altijd en ik zou hem opnieuw en opnieuw aanbevelen. Al het personeel, van de receptionisten tot de verpleegkundigen, zelfs de dames van de rekeningen waren vriendelijk en zeer behulpzaam.
Jace (2014)

We waren zo dankbaar voor een arts die ons niet alleen als een ander geval behandelde, maar ook als een paar dat zoveel had meegemaakt om zwanger te worden. We hebben Medfem dus altijd hoopvol achtergelaten, omdat de artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers medelijden hadden met ons individuele geval dat u niet zou verwachten, omdat ze met zoveel gezinnen te maken hebben.
Sam en Gunter (2014)

Hoewel we een paar IVF's hebben geprobeerd, zijn we er nooit in geslaagd om zwanger te worden, maar ik kan Medfem of het personeel, verpleegsters of artsen niet verwijten voor hun steun en zorg tijdens die moeilijke jaren. Ze hielpen op alle mogelijke manieren en gingen verder. Ik heb me altijd belangrijk gevoeld en dat ik er toe deed, niet alleen als een ander nummer. Bedankt Medfem 🙂
Chantel (2014)

Ik had je 10-sterren gegeven als ik kon. Moge de Heer elk personeelslid en Dr. bij Medfem zegenen. Onze prachtige kleine jongen is gisteren net 18months geworden. Hij is zo'n zegen en een waar wonder.
Anna-Rentia (2014)

Artsen en personeel zijn geweldig.
Elle (2013)

Ik heb geen idee hoe ik de dankbaarheid aan het personeel van Medfem onder woorden kan brengen. Ik heb net een hysterectomie gehad en ben van mening dat een snel herstel grotendeels verband houdt met de zorg en het medeleven dat u van het verplegend personeel ontvangt voor en na uw operatie. Onnodig te zeggen dat ik 4 dagen na mijn operatie op de top van de wereld sta en fit ben als een viool. Er is een passie onder deze artsen en verpleegkundigen die zelden wordt gevonden in de medische wereld van vandaag. Dank je!!
Rachel (2013)

Verspreid de liefde

Door verder de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie instellingen van deze website is ingesteld op "toestaan ​​cookies" om u de beste surfervaring Mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het veranderen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" Onder de dan heb je akkoord met deze.

Sluiten